• VS denkt na over vergeldingsacties na 'aanval Iran op Saoedische olievelden'

  Hooggeplaatste Amerikaanse militaire officieren zouden president Donald Trump maandag diverse "vergeldingsacties" hebben voorgelegd na de "aanvallen van Iran op Saoedische olievelden". Trump zelf heeft nog geen besluit genomen. Eerder op de dag vertelde hij aan Amerikaanse journalisten dat er "voldoende tijd" is en "er geen haast is om actie te ondernemen".

  18-09-2019, 07:21 AM

 • Saoedi-Arabië doet mee aan Amerikaanse missie in Straat van Hormuz

  Saoedi-Arabië neemt deel aan de internationale missie onder leiding van de Verenigde Staten om de scheepvaart te beschermen in de Straat van Hormuz. Het Saoedische staatspersbureau heeft dat woensdag meegedeeld op basis van een bron binnen het ministerie van Defensie.

  18-09-2019, 07:32 AM

 • 'Saoedi-Arabië staat beetje in z'n hemd na aanval op olievelden'

  In de ochtendpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we het nieuws van de dag.

  18-09-2019, 07:21 AM

 • Piloten Transavia wilden opstijgen vanaf taxibaan op Schiphol

  Piloten van een Boeing 737-800 van luchtvaartmaatschappij Transavia wilden op 6 september opstijgen vanaf een taxibaan op Schiphol. De luchtverkeersleiding kon echter op tijd ingrijpen. De Onderzoeksraad voor Veiligheid is een onderzoek gestart naar het incident.

  17-09-2019, 11:44 PM

 • Taliban wil vredesgesprekken Afghanistan met Verenigde Staten hervatten

  De Taliban heeft woensdag in gesprek met BBC News gezegd "open te staan om het vredesoverleg met de Verenigde Staten weer te hervatten". De Amerikaanse president Donald Trump trok eerder deze maand de stekker uit het overleg, nadat de terreurorganisatie had onthuld achter een aanslag te zitten waarbij een Amerikaanse soldaat om het leven kwam.

  18-09-2019, 07:03 AM

 • Troonrede, baard en balkonscène: Prinsjesdag van uur tot uur

  De derde dinsdag van september staat ieder jaar in het teken van Prinsjesdag. Bekijk hoe deze belangrijke dag voor de Nederlandse politiek van uur tot uur verliep.

  17-09-2019, 11:07 PM

 • Weerbericht: Bewolkte woensdag en eerste nachtvorst van najaar gemeten

  In de nacht van dinsdag op woensdag is voor het eerst dit najaar nachtvorst gemeten, meldt Weerplaza. In Gilze-Rijen was het om 6.30 uur -0,9 graden. Komende nacht is de kans op nachtvorst opnieuw groot in het oosten en zuiden van het land. Verder wisselen woensdag wolkenvelden en zonnige perioden elkaar af. Het wordt maximaal 17 graden.

  18-09-2019, 07:38 AM

 • Venezolaans oppositielid Zambrano vrij na deal Maduro met tegenstanders

  Edgar Zambrano, lid van de Venezolaanse Nationale Vergadering en rechterhand van de zelfbenoemde interim-president Juan Guaidó, is dinsdag vrijgelaten. Hij werd vier maanden geleden in de cel gezet omdat hij betrokken was bij een coup die zittend president Nicolás Maduro ten val moest brengen. Zijn vrijlating volgt na een opmerkelijke deal die Maduro heeft gesloten met enkele oppositiepartijen.

  18-09-2019, 03:02 AM

 • Ajax begint Champions League-avontuur met klinkende zege op Lille

  Ajax is het nieuwe Champions League-avontuur dinsdag met een overtuigende zege op Lille OSC begonnen. De ploeg van trainer Erik ten Hag won in de Johan Cruijff ArenA met 3-0.

  18-09-2019, 02:05 AM

 • Nog acht van 303 gearresteerde Franse voetbalfans zitten vast in Amsterdam

  Van de 303 gearresteerde supporters van de Franse voetbalclub Lille OSC zitten er inmiddels nog acht vast, schrijft de politie Amsterdam dinsdagavond op Twitter. De grote groep verstoorde de openbare orde op het metrostation Strandvliet door vuurwerk af te steken, geweld te gebruiken en op het metrospoor te lopen.

  18-09-2019, 07:37 AM

 • Zoeken

  Regio

  Type

 • Resultaten (klik voor meer info)

  • a1 de fontein, basisschool van schothorststraatax barneveld 67778
  • Geen kaart beschikbaar
 •