• Recordaantal aan branden gedetecteerd in Amazoneregenwoud in 2019

  In het Amazoneregenwoud is vanaf januari tot en met augustus een recordaantal aan branden gedetecteerd, blijkt uit nieuwe gegevens van het agentschap voor ruimteonderzoek (INPE). Met behulp van satellietgegevens stuitte het agentschap op 72,843 branden.

  21-08-2019, 03:03 AM

 • Matig Ajax begint met gelijkspel bij APOEL aan play-offs Champions League

  Ajax heeft dinsdag met 0-0 gelijkgespeeld op bezoek bij APOEL in de play-offs van de Champions League. De ploeg van trainer Erik ten Hag speelde erg matig op Cyprus, al is de uitgangspositie voor de return redelijk.

  20-08-2019, 11:34 PM

 • AustraliĆ« doet mee aan missie VS in De Straat van Hormuz

  Australiƫ doet mee aan een Amerikaanse missie om de scheepvaart te beschermen in de Straat van Hormuz. Premier Scott Morrison maakte woensdag bekend dat zijn land onder meer een marineschip zal inzetten, bericht de Australische omroep ABC.

  21-08-2019, 03:38 AM

 • Drone filmt volop bloeiende heide op de Veluwe

  De heide op de Veluwe staat volop in bloei. Door regenval in augustus is op veel plekken in het natuurgebied een prachtig paars 'tapijt' te zien op dronebeelden.

  20-08-2019, 09:05 PM

 • Voormalig adviseur Vaticaan in hoger beroep veroordeeld voor misbruik

  George Pell, de voormalig financieel adviseur van het Vaticaan, is dinsdag door een Australische rechtbank ook in hoger beroep veroordeeld voor misbruik van twee kinderen. "Hij moet zijn gevangenisstraf van zes jaar blijven uitzitten", zei rechter Anne Ferguson.

  21-08-2019, 02:30 AM

 • Trump zegt ontmoeting Denemarken af na weigeren verkoop van Groenland

  Donald Trump stelt een geplande ontmoeting uit met de premier van Denemarken. De Amerikaanse president laat woensdag via Twitter weten daartoe te hebben besloten omdat Mette Frederiksen duidelijk heeft gemaakt dat ze Groenland niet wil verkopen aan de Verenigde Staten.

  21-08-2019, 03:29 AM

 • Warner Bros. kondigt nieuwe Matrix-film met Keanu Reeves aan

  De voorzitter van Warner Bros., Toby Emmerich, heeft dinsdag aangekondigd dat er een nieuwe Matrix-film op komst is. Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss zullen in het vierde deel weer te zien zijn als respectievelijk Neo en Trinity.

  20-08-2019, 11:28 PM

 • Fatale steekpartij Megan (15) Breda was 'misdrijf in relationele sfeer'

  De politie heeft dinsdag laten weten dat de fatale steekpartij in Breda waarbij de vijftienjarige Megan maandagmiddag om het leven kwam in de relationele sfeer plaatsvond. Het slachtoffer en de zestienjarige jongen die verdacht wordt van het misdrijf zaten bij elkaar op school, aldus een woordvoerder.

  20-08-2019, 08:08 PM

 • Minister Grapperhaus naar Thailand voor veroordeelde coffeeshophouder

  Minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid vliegt later deze week naar Thailand om met vertegenwoordigers van de Thaise regering over de zaak van de Nederlandse coffeeshopbaas Johan van Laarhoven te praten, schrijft hij dinsdagavond in een brief aan de Tweede Kamer. Van Laarhoven is in Thailand tot tientallen jaren cel veroordeeld voor het witwassen van drugsgeld.

  20-08-2019, 10:42 PM

 • Italiaanse regering valt als gevolg van door Lega-leider veroorzaakte crisis

  De Italiaanse premier Giuseppe Conte heeft dinsdag zijn ontslag aangeboden aan president Sergio Mattarella. De val van de coalitie tussen de anti-establishmentpartij de Vijfsterrenbeweging (M5S) en het rechts-populistische Lega vormt het sluitstuk van de crisis die in gang werd gezet door Lega-leider Matteo Salvini.

  20-08-2019, 09:48 PM

 • Zoeken

  Regio

  Type

 • Resultaten (klik voor meer info)

  • a2 rvl seh president kennedylaanwp tiel 45675
  • Geen kaart beschikbaar
 •